Valentine`s Day with Ofra

Cu pasi repezi se apropie sarbatoarea Sf. Valentin. Desi parca timpul trece prea repede, evenimentele curg, totul se compenseaza cu faptul ca simtim primavara in aer si  parca un moment de fericire ca urmeaza sa petrecem Ziua Indragostitilor.

Astfel, noi ne-am gandit la toate doamnele si domnisoarele ca pe 14 februarie sa fie cele mai frumoase folosind pachetul  special cu produsele profesionale Ofra.

Acest pachet l-am ales cu mare grija in asa fel incat sa includa un machiaj care sa va puna in valoare privirea seducatoare. Nu in ultimul rand, voi preciza ca aveti parte de un discont generos.

Pachetul Valentine`s Day with Ofra include:

Mascara Ofra care alungeste si da volum genelor, cu nuanta de albastru inchis (da senzatia ca e negru cu o tenta de albastru) punand in evidenta ochii.

Farduri de pleoape Ofra reffil-ul este la alegere din 29  de nuante  superbe, pline de viata care pot fi gasite in fotografia de mai jos.

Blash classic Ofra cu o nuanta  usor primavaratica,  textura fina parca de catifea, care se potrivesate aproape la orice ten.

Lipgloss-ul Ofra care contine vitamina E si care da volum buzelor  transformandu-le mai senzuale. Si aici nuatele sunt la alegere dintr-un nr. de 14.

Pentru acest pachet livrarea este gratuita.

Valentine`s Day with Ofra

Valentine`s Day with Ofra profesional make-up

This entry was posted in ORA DE MAKE-UP and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns