Ultima coletie de Farduri presate Ofra in culori vibrante

Cea mai noua colectie de farduri Ofra ”DIAMONDS ARE FOREVER” in culori naturale de pamant cu un sidef foarte fin, dar cu un efect electrizant care imita diamantele. Culorile sunt potrivite pentru orice tip de ten precum si tehnici noi si inovatoare pentru amestecul de culori asa cum nu ai mai vazut pana acum.

Fardurile din colectia ”DIAMONDS ARE FOREVER” sunt usor de aplicat cu o pensula uscata sau umeda si are un efect indelungat, fardurile contin dioxid de titan care este substanta minerala cel mai bun anti oxidant si protejeaza impotriva razelor solare.

Fardurile presate Ofra sunt potrivite si celor mai sensibili ochi, produsele Ofra nu contin Parabeni si nu provoaca alergii.

Colectia de farduri ”DIAMONDS ARE FOREVER” se gasesc intr-o paleta magnetica usor de utilizat, iar dupa consumarea fardurilor reffil acestea se pot inlocui cu usurinta.

Ultima colectie de farduri Ofra Diamonds Are Forever

Am folosit si eu trei din aceste nuante si se pot forma degradeuri minunate, iar efectul e spectaculos.Ultima colectie de farduri Ofra Diamonds Are Forever

 

This entry was posted in ORA DE MAKE-UP and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns