Salonul Mireselor organizat de Expo Transilvania

A trecut si Salonul Mireselor organizat la Cluj Napoca de catre Expo Transilvania cu multe impresii pozitive sau mai putin pozitive.

La standul nostru s-au realizat probele de make-up pentru viitoarele mirese cu Andrada Rusu ca artist in mak-up. Pentru make-up s-au folosit produsele profesionale Ofra

Momentan produsele Ofra sunt pe stoc: Fonduri de ten Absolute Cover, Rujuri, Gloss-uri, Mascara negru si albastru inchis, Eyeliner Gel negru si mov inchis, Blush Bronzant, Blush, Farduri reffil 36 mm / capsula la 27 lei, Fixativ pentru make-up, Primer pt fondul de ten Absolut Cover, Farduri 3D pulbere, Pudra compacta pentru absorbirea sebumuluiintr-o cutie eleganta care poate fi puratata discret in geanta.

Display produse, Kit profesional pentru make-upDisplay produse, Kit profesional pentru make-upMachiaj profesional pentru evenimenteProdusele profesionale pentru make-up Ofra sunt pe stoc si se pot livra oriunde in tara. In curand la Cluj Napoca vom deschide un studio pentru cursuri de perfectionare in make-up pentru anumite tehnici si veti putea testa produsele Ofra si achizitiona direct.

This entry was posted in ORA DE MAKE-UP and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns