Realizare machiaje profesionale

Prima sedinta de make-up cu 4 modele si cu un fotograf profesionist Tamas Zoltan. Machiajul a decurs frumos si in timp real de o ora pentru fiecare model dupa care a urmat sedinta foto.
Am ales doua machiaje de zi doua pentru seara folosind produsele profesionale ale brand-urilor Ofra, MUD si Make-up Studio.
Primul machiaj este pe nuante de verde, negru si auriu Paleta cu farduri profesionale pentru make-up Ofra, iar eyeliner negru de la Ofra rezistent la trasfer  Fixeliner Eyeliner Gel Black, powder compact  pentru a conferi luminozitate Transparent Shimmering. Pentru buze am folosit un ruj roz deschis si glos pentru a creea volum  Lipstick 4 ml Make-up Studio.

Machiaj profesional cu nuante de verde si auriu

machiaj

Pentru cel de-al doilea machiaj am folosit nuante de roz, rosu bordo, alb si negru Paleta cu farduri profesionale pentru make-up Ofra, eyeliner negru de la Ofra rezistent la trasfer Fixeliner Eyeliner Gel Black , Blush Ofra, powder compact  pentru a conferi luminozitate  Transparent Shimmering si  Fondul de Ten No Transfer de la Make-up Studio.

Machiaj profesional cu nuante de roz, crem si bordo

Machiaj profesional cu nuante de roz si bordo

Machiajul care mie imi place foarte mult este pin-up pentru care am folosit produsele de la MUD pentru a contura ochii  LEADING LADY KIT, iar pentru buze asa cum era normal am folosit un rosu intens, eyeliner negru de la Ofra rezistent la trasfer Fixeliner Eyeliner Gel Black, Blush Ofra, powder compact Transparent Shimmering pentru a conferi luminozitate  Transparent Shimmering si fondul de ten No Transfer de la Make-up Studio Fondul de Ten No Transfer de la Make-up Studio. Rezultatul este cel pe care-l vedeti in poze.

Machiaj profesional pin-up

Machiaj profesional pin-up

Ultimul machiaj este un machiaj de seara pentru care am folosit fardurile Ofra in nuante de mov, alb sidefat si negru Paleta cu farduri profesionale pentru make-up Ofra, iar eyeliner negru Ofra rezistent la transfer Fixeliner Eyeliner Gel Black , Blush Ofra, powder compact  pentru a conferi luminozitate  Transparent Shimmering si fondul de ten No Transfer de la Make-up Studio Fondul de Ten No Transfer de la Make-up Studio, iar pentru buze am folosit un ruj roz deschis si glos transparent pentru a creea volum  Lipstick 4 ml Make-up Studio.

Machiaj profesional pentru seara cu nuante de mov, alb sidefat si negruMachiaj profesional cu nuante de mov, alb sidefat si negru

This entry was posted in ORA DE MAKE-UP. Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns