Pachetele promotionale Ofra

Pentru aceasta perioada am pregatit cateva pachete promotionale cu produsele profesionale pentru make-up Ofra, produse pe care vi le recomand pentru ca sunt de cea mai buna calitate, nu contin parabeni si nu provoaca alergii. Da, stiu ca inca foarte multe dintre voi nu ati reusit sa le incercati, dar acum aveti ocazia sa le testati si sa-mi spuneti parerea voastra.

Fardurile Ofra au un pigment puternic si veti putea realiza machiaje durabile, fondurile de ten pe baza de silicon au o putere mare de acoperire si rezista la transfer. Despre fondurile de ten pe baza de silicon trebuie sa mai stiti ca dupa uscare devin mai inchise cu un ton si de aceea trebuie sa aveti grija cand le achizitionati sa le alegeti cu un ton mai deschise pt ca ele se inchid cu un ton dupa uscare.

Blush-ul Bronzant de la Ofra au un pigment puternic si dupa aplicare ofera un aspect catifelat si sidefat.

Preturile pentru pachetele promotionale Ofra sunt cuprinse intre 130 lei si 176 lei si aveti posibilitatea sa va alegeti nuantele produselor specificand acest lucru printr-un e-mail la adresa contact@topmakeup.ro doar dupa ce ati confirmat comanda.

- Blush Bronzant + Fard pulbere + Lipgloss – 150 lei

- Blush Bronzant + Lipstick + Eyeliner Gel Black – 150 lei

- Blush Winter Rose Glow + Lipstick + Fard Pulbere - 130 lei

- Fond de ten Absolute Cover + Fard reffil + Mascara – 176 lei

- Valentine`s Day with Ofra – 150 lei

pachet promotional Ofrapachet promotional Ofrapachet promotional Ofrapachet promotional Ofrapachet promotional Ofra

This entry was posted in ORA DE MAKE-UP and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns