Fardul de obraz

FARDUL DE OBRAZ se foloseste pentru a sculpta fata si a forma iluzia de fata ovala, se foloseste doua tonuri de culoare si se aplica pentru definirea pometilor. Fardul de obraz trebuie asortat cu rujul si poate fi sidefat sau mat. Pentru tenurile mai mature se recomanda un fard de obraz mat si in acest caz iluminatorul trebuie sa fie tot mat.

EVIDENTIATORUL se foloseste pentru a scoate in evident zonele umbrite de pungile de sub ochi sau de catre riduri. Se aplica usor pe obraji sub blush langa contur, pe arcade, deasupra buzei superioare, pe zona umbrita a barbiei. Evidentiatoarele se gasesc sub forma lichida cremoasa cu nuanta cea mai deschisa chiar alb, dar cu specificatia sa fie foarte bine intins si inainte de a se aplica pudra fixatoare a fondului de ten si evidentiatorul se mai gaseste si sub forma de pudra compacta usor sidefata sau fara sidef .

Pentru sculptarea fetei se poate folosi intial o pudra compacta mai inchisa la culoare sub pometi si se finiseaza uniform cu o pensula medie prin miscari circulare dinspre ureche spre mijlocul obrazului, dar sa aveti grija sa nu veniti prea in fata, iar putin deasupra pudrei compacte si sub illuminator mai précis peste linia de intersectie a evidentiatorului si pudra conpacta se aseaza fardul de obraz sau baush-ul care la fel trebuie finisat si sa se intrepatrunda cu pudra si incepem dinspre central obrazului spre ureche cu o pensula deasa usor oblica.
Nu exagerati cu cantitatea produselor, dupa ce ati luat pe pensula produsul scuturati usor pentru a cadea surplusul sau luati mai putin de la bun inceput si mai bine suplimentati pe parcurs decat sa exagerati cu cantitatea si sa nu mai stiti cum sa corectati excesul de fard.

This entry was posted in ORA DE MAKE-UP. Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns