Culorile naturale pentru evidentierea ochilor

Pentru a scoate in evidenta frumusetea ochilor trebuie sa folositi trei culori una pentru evidentiere, o culoare neutra si conturul.
Culorile folosite pentru evidentiere sunt cele mai deschise nuante mate sau sidefate si le vom aplica pe arcada, in pliul ochiului pentru a crea iluzia de apropiere, sau pe toata pleoapa atunci cand ne referin la un ochi adancit care trebuie scos in evidenta.
Culorile neutre sunt: trandafiriu, gri-maroniu, caramiziu, mahon. Aceste nuante neutre se aplica pe toata pleoapa pana la arcada in cazul ochilor proeminenti, se mai aplica din coltul exterior al ochiului de-a lungul arcadei fara a aplica si pe pleoapa unde deja este aplicat un evidentiator in cazul ochilor adanciti.
Culorile folosite pentru conturarea ochilor sunt cele mai inchise nuante din paleta de culori, dar acum vom enumera cele mai naturale nuante folosite ca si contur si acestea sunt: maro-aramiu, maro inchis, negru.
Conturarea ochilor se aplica incepand din exteriorul ochiului la baza pleoapei de sus spre interior. Conturul are rolul de a accentua sau de a indeparta ceea ce in realitate este prea aproape cum ar fi o pleoapa cazuta si pentru care trebuie sa creeam iluzia ca se indeparteaza si vom scoate in evidenta ochiul mai mult decat ploapele. Conturul se aplica si pe pleoapa inferioara la baza genelor.
Cele trei nuante trebuie folosite armonios fara sa se vada liniile de trecere de la o culoare la alta si acest lucru il facem estompand trecerile cu o pensula prin miscari circulare mici.

This entry was posted in ORA DE MAKE-UP. Bookmark the permalink.

Lasă un răspuns